ORIGIN ACOUSTICS er et brand hvor folkene bag nyder og brænder for musik. Det er dem, der har udviklet højttaleren til at blive bygget ind i vægge og lofter tilbage i 1976, hvor startskuddet blev et stort Mobilehome for CEO’en fra en af de store amerikanske Mobilehome producenter.

At få lyden leveret fra oven, giver en fantastisk lydspredning i rummet, og du kan på den måde, dække et større areal, med færre højttalere, og nyde musikken selv ved lav lydstyrke. Men også altid være klare til den store fest.

ORIGIN ACOUSTICS er bannerfører for excellent lydkvalitet. De udmærker sig ved flere forskellige patenterede teknologier, som blandt andet deres installationsprincip med en Bajonet Ring, hvor i du skruer den ønskede højttaler i. Højttalerenhederne har teknologier til at eliminere såkaldte stillestående frekvenser. Det tænker du ikke over når du hører musik, men den måde disse vil irritere dig på, er når musikken ikke længere spiller helt rent, eller du ikke kan høre alle toner i musikken, så bliver lyden bare kedelig flad. Det som får dine hår på kroppen til at rejse sig, og få dig til at smile helt automatisk, det er dynamikken i musikken du lytter til, og du kan mærke den og den overrasker dig.

Dét er ORIGIN ACOUSTICS utroligt gode til at sikre, hele vejen igennem. Derfor er deres diskanter, specielt udviklet med en stabilizer, der trykker ned på centrum af diskanten, det gør bare du kan spille højere og stadig opleve de helt klare høje toner som diskanten gengiver.

På alle ORIGIN ACOUSTICS højttalere kan du vinkle diskanten så den peger hen på der hvor du lytter til musik, på de større modeller, kan du vinkle hele højttaleren til den rette lyd position, det er ret unikt.

ORIGIN ACOUSTICS højttalere kan tåle at blive monteret udendørs og i dit badeværelse, og så giver de dig livstidsgaranti.

Produkter fra Origin Acoustics

Bollard

Landscape

Seasons Outdoor

The Rock

Bollard

Højttalere behøver ikke være grimme, og med udendørs højttalere fra ORIGIN ACOUSTICS forsøger de, at ramme designtrenden i folks haver, så højttalerne kan blende ind med miljøet.

Bollard er et fyrtårn af maskulint design og farver som lækket blander sig med de nordiske naturlige farver udenfor. I hver Bollard får du i bunden en 6,5” dedikeret subwoofer, og i toppen en ½” og en 4” diskant/mellemtone enhed der skyder nedad og enten i en 360 eller en 180 graders stråling. Du kan vælge model efter placering i haven, og f.eks. langs skel til naboer, kan du med fordel vælge 180 graders modellen, så du ikke forstyrrer naboen med musik. Af design udtryk finder du en rund eller firkantet model og i farverne sort, bronze eller sølv.

Her får du en fuldendt løsning, og du har hele lydbilledet med, hver gang du placerer en Bollard. Både de dybeste toner og de høje. Vil du have yderligere club stemning, kan du tilføje en 10” eller 12” subwoofer.

Find en forhandler

Landscape

Det her er løsningen for dig som ønsker et anderledes design udtryk i haven på højttalere. Måske du ønsker at skjule dem i bede mellem blomster, eller måske vil du have dem monteret i træer eller på plankeværk. Her kigges der på på din have, eksempelvis med tegninger, og får allokeret de steder hvor det vil give den bedst mulige dækning med færrest mulige højttalere. Der er også folk som blot vil have deres udemiljø dækket massivt med musik, så er disse Landscape satellitter også en god løsning. Du kan nemt supplere med en 8”, 10” eller 12” subwoofer, som alle nedgraves så kun en lille skorsten stikker op af jorden. Derudover findes der også en model, som du kan placere ovenpå jorden/fliserne.

Du kan også elegant blande forskellige højttaler grupper, så nogle steder de populære Bollard, og andre steder Landscape satellitter og et tredje sted de såkaldte Rock højttalere som ligner store sten. 

Find en forhandler

Seasons Outdoor

Med ORIGIN ACOUSTICS Season serie får du en helstøbt højttaler i et pænt og enkelt design. Ryggen af højttaleren er et integreret bevægeligt vægbeslag, og højttaleren kan nemt monteres horisontalt eller vertikalt. Der findes forskellige serier, hvor den største model har dobbelte woofer indbygget med med henblik på den dybe bas. Højttalerne er vandtætte og kan bruges både inde og ude. De er brugt mange steder for den gode lyd i mødelokaler, hvis du ikke kan montere højttalere i loftet. Og du kan nemt retningsbestemme lydstrålen til hele mødebordet.

Til de mindre steder kan du købe en enkelt højttaler hvor du tilslutter både højre og venstre kanal til den samme højttaler. Også mange cafeer og restauranter nyder godt af disse Seasons højttalere i både inde- og ude-miljøer.

Find en forhandler

The Rock

The Rock er den klippefaste højttaler i et design som en sten. Dette er ude højttaleren som er let at få placeret og vil blende ind i de fleste udemiljøer. 

Der findes to modeller og en subwoofer. og forskellen på de to højttaler er størrelsen på højttaler enheden indeni, så enten en 6,5” eller en 8”. Og den separate subwoofer er på 8”. Den vil jeg klart anbefale hver gang. Det er vildt så meget ekstra bund den giver i en installation, at den dybe bas for sin egen dedikerede højttaler. 

Sådanne stenhøjttalere har indimellem et broget ry. Og det har været berettiget i nogle tilfælde. Derfor var ORIGIN ACOUSTICS også længe om at komme med denne slags højttaler, fordi de ville ikke blot være endnu en stenhøjttaler i mængden. Derfor har ORIGIN ACOUSTICS skabt en fuldendt højttaler med dedikeret subwoofer. Og det er bestemt løsning med subwoofer, hvor du får den helt store og lækre oplevelse med The Rock. Og ellers er der kun at sige “Rock on”.

Find en forhandler